Om oss

PERSONLIG ASSISTANS PÅ DINA VILLKOR

En assistansanordnare baserad i Eskilstuna med kompetens och erfarenhet att ge dig med funktionsvariation de verktyg du behöver för att ta kontroll över din vardag, ditt liv.

Eftersom 3 av 4 av oss tjänstemän som arbetar på Iustitia Assistans är både grundare och ägare av bolaget ger det dig en nära kontakt med oss i ledningen. Det betyder snabba beslutsvägar & en flexibel assistans.

VD, Carolina Palmgren

Carolina Palmgren

VD/Beteendevetare, grundare och ägare av Iustitia Assistans.

Jag är lite som spindeln i nätet. Mina arbetsuppgifter är väldigt varierande vilket passar mig utmärkt. Jag arbetar mycket med kvalitet, utveckling och styrning av företaget. Jag samarbetar nära med Anna, Marcus, Cecilia och Jimmy. Jag deltar på hembesök, SIP möten och kundbesök. Några av mina andra arbetsuppgifter är genomförandeplaner, arbetsmiljö och utbildningsfrågor.

Personligt: Positiv och energisk. Fritiden ägnar jag åt familjen, djur och natur.

Gillar: Samarbete och chips

Gillar inte: Orättvisor och glass

Marcus Dunberg

Personalchef, grundare och ägare av Iustitia Assistans.

Mina arbetsuppgifter är allt som rör personal; Jag samtalar dagligen med min personal vilket gör att jag har många telefonsamtal varje dag. Jag håller i medarbetarsamtal, lönesamtal och personalmöten under året. Jag arbetar mycket med rekrytering och håller i anställningsintervjuer. Andra arbetsuppgifter är lönehantering, scheman och veckovis jourtelefon.

Personligt: Jag är en social person som tycker om att samtala med människor. Jag styrketränar och spenderar gärna fritiden med min familj.

Gillar: Data-spel och ostbågar.

Ogillar: Oärliga människor och majs.

Cecilia Heikkinen

Vice personalchef

Mina arbetsuppgifter består av kundkontakt och personalansvar. Jag är delaktig i assistansen hos mina kunder och deras assistenter gällande bemanning, schemaläggning, rekrytering, ekonomi med mera. Det är också det som gör att jag verkligen gillar mitt arbete, då många bollar i luften är lite av min specialitet. Jag kommer från början från ett större bolag inom samma bransch och den största skillnaden här är att man har möjlighet att arbeta mycket mer kvalitativt, och det är precis så jag tycker att det ska vara inom personlig assistans.

Personligt: Jag är en väldigt positivt lagd person med mycket kreativitet. Jag älskar att skapa och då framförallt genom målning, men trots detta är jag också en form av siffernörd som älskar statistik och att skapa listor. Dessa två intressen är ju lite av två motpoler men för mig är allt bara så logiskt.

Gillar: Att lära mig nya saker och choklad

Gillar inte: bakåtsträvare och laktrits

Jurist LSS

Anna Lejon

Jurist

Min uppgift är att försvara kundens rätt vid kontakt med kommun eller Försäkringskassan gällande frågor om personlig assistans. Jag hjälper kunder att ansöka om personlig assistans och då det behövs driver jag även processer i domstol. Även om mitt fokus ligger på att hjälpa våra kunder med deras assistansfrågor försöker jag även vara mina kollegor behjälplig med diverse juridiska frågor som rör verksamheten.

Personligt: Jag är en samhällsengagerad person som älskar att resa och upptäcka nya platser och kulturer.

Gillar: Ödmjukhet och sushi

Gillar inte: Särskrivning och koriander

Jimmy Palmgren Handläggare LSS

Jimmy Palmgren

Ekonomiansvarig/handläggare, grundare och ägare av Iustitia Assistans

Jag sysslar med lite allt möjligt här på kontoret… handlägger ärenden mot Försäkringskassan & kommuner, löpande bokföring, sätter på kaffe, marknadsföring, betalar räkningar, sorterar post & löser lokala IT problem.

Personligt: Gillar att ha många bollar i luften både yrkesmässigt & privat. På fritiden lägger jag mycket tid i träningslokalen eller i skogen då jag försöker lära mig att jaga.

Gillar: Bada bastu med kallbad

Ogillar: Onyanserat tänkande.

FLEXIBILITET

Vi är mycket flexibla för att kunna leverera hög kvalitet. Du bestämmer helt hur du vill att din assistans ska skötas. Du bestämmer vi styr upp!

KOMPETENS

Med vårt aktiva kvalitetsledningsarbete & juridiska kompetens hjälper vi dig hela vägen från ansökan till beslut och vi hjälper dig verkställa ditt beviljade beslut i enlighet med dina önskemål.

ENGAGEMANG

Vi brinner för att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi står vid dina sida i vått och torrt. Iustitia Assistans ger aldrig upp.

LÅTER DET BRA? KONTAKTA OSS IDAG!

Oavsett om du ha ett förutsättningslöst möte, bli kund eller boka in en timmes kostnadsfri konsultation med vår duktiga jurist.

Vad säger våra kunder

En mästerlig modellbyggare och samlare

I ”Vilda Västermo” utanför Eskilstuna delar Tord hem med sin älskade familj, åtskilliga skalenliga modeller och ett helt gäng riktiga unika fordon.

Tord drabbades 2013 av en sjukdom men har tack vare sin familj, assistans och en positiv livssyn kunnat bibehålla sina intressen och aktiva livsstil.

Tack vare en fungerande assistans kan Tord varje år delta i ett modelltraktormöte som går av stapeln i Holland. Tord har uteblivit ett år, 2013 p.g.a. sjukdom, sedan 1987.

Ett annat evenemang som Tord deltar i är Modelltraktorklubbens vintermöte som arrangeras tillsammans med Munktellmuseet. Ett fint arrangemang som Tord gärna rekommenderar!
Personlig assistans på dina vilkor

TORD KARLSSON

Västermo
När Paul mår bra då mår jag och resten av familjen också bra!

Iustitia Assistans är lättillgängliga, en bra arbetsgivare och är ett utmärkt stöd för både Paul och mig som anhörig och anställd.

Vi kan tillsammans rekrytera rätt assistenter som värnar om Pauls rättigheter. Iustitia Assistans satsar på utbildning, fortbildning och handledning när det behövs.

Pauls utveckling är fantastisk eftersom jag, personalgruppen och Iustitia Assistans tillsammans kan, genom att bejaka Pauls styrkor och vara lyhörda för hans behov, ge honom de allra bästa möjligheterna att utvecklas. Vi är trygga och vågar pröva nya idéer som lyfter Paul ännu högre.

Paul är ett bevis för att LSS verkligen fungerar; genom stimuli, självständighet, delaktighet, struktur och individanpassning kan personer som tillhör personkrets få utmärkta levnadsvillkor och hög livskvalitet!
LSS när den fungerar som bäst

SUSANNE TROLLHAV

Mamma och god man, Eskilstuna
En trygg och glad arbetsmiljö

Med Iustitia Assistans som arbetsgivare känner jag mig alltid trygg, inga problem är för stora och de hjälper mig alltid att hitta en lösning.

De har ett fokus på individen oavsett om det gäller kunden eller personalen vilket leder till en trygg och glad arbetsmiljö.

Det är helt enkelt svårt att inte trivas!
Jobba som personlig assistent

ANNIKA BÜRGER

Varberg

SKICKA OSS ETT MEDELANDE

Vi försöker svara dig inom 2 arbetsdagar.

Oavsett om du ha ett förutsättningslöst möte,
bli kund eller boka in en timmes kostnadsfri
konsultation med vår duktiga jurist.